Bil Teknik Motorsort

Där var jag idag från kl. 12:50 idag och skulle träffa Palle som driver det hela, dagen slutade med att jag hade meckat ur en trasig motor ur en carera cup bil som gick sönder på våler banan i norge för dom i helgen.

Jag fick helt enkelt visa vad jag går för...så nu gäller det bara att visa det, Palle och jag ska dona med lite papper när han kommer tillbaka från jönköping på onsdag lr torsdag, sen får vi se vad det hela leder till men jag tror och hoppas på det goda:D Imorgon fick jag en hel del att stå i, ska leta reda på ett expantions kärl (stavning) till en radical bil, sen står det en äldre 911 som ska provas all el på och sedan testköras, sen tror jag dagen är slut.

Lika bra att krypa till kojs så jag kan vara på topp i morgon :D


Krig är enkelt! Byee

svårt

ibland är de välldigt svårt att komma på en rubrik till vad man tänker skriva:D

helgen i karlskoga var rolig, men inte särskilt framgångs rik för teamet. första racet gick åt skogen redan i första böj där det vart många bilar på samma ställe, så viktor fick åka på escape road:en och vart ganska efter, men femma i klassen så lite pinnar vart de. Där i mot såg bilen ut som hej kom och hjälp mej och ratten stog sätt, så när racet var klart tog vi bilen ur park farme där den igentligen ska stå en viss tid så ingen kan röra den, men är den mycket jobb får man tydligen flytta den och börja mecka. 

Så fram med blåa vävtejpen och lappa ihop högra delen av fronten och lyset. Nedre fästet till stötdämparen hade spruckit och kränghämmar staget var krokit, men vi han. Pappa som var där och tittade var väldigt imponerad av att vi han så de känndes jätte bra.

Andera racet gik betydligt bättre inga närkontakter med andra bilar. men därimot gorde viktor själv bort sig när han bromsade på sig och missade en kurva och vvart av med sin tredje plats vilket var synd. 

Under helgen var jag också inbjuden till Bilteknik teamet som kör porche och har sitt fäste i flen där dom bygger ny verkstad. Jag har varit och pratat med dom några gånger och sökt jobb där, så i helgen var jag och kollade in deras team och häslade på några meckar. Ska bli kul och se om de blir någe i de teamet.

För mer tävlings rapport kolla på www.huggare.nu där kommer det förhopnings vis finnas filmer i från sponsor körning med vip bilen, där hela teamet och några sponsorer fick åka med på banan:D

Race sen garage råtta igen

åker på stcc race om ca en halv timme men när jag kommer hem då blir de garaget igen, för nu har jag äntligen fått tag i rätt kolv, fanns tre kvar på volvo parts och en lyckades jag få. men dom är tydligen ovanliga som tusan, för kille som ficksade den åt mej fick be på sina knän för att få den, så den är värd sin vikt i guld. Bara hoppas motorn tänkt hålla nu då.

Krig är enkelt! byee!

gör om gör rätt

i en längre tid nu har jag haft problems med motagningen till internet, me nigår kväll vart jag så trött på det och på började en stor om mublering, så nu ska nästan hela huset flyttas. har legat några somnlösa kvällar och funderat på hur de ska va, och funnit ett sätt så de nog ska bli super bra. senare idag ska jag åka till kungsör och träffa delar av stcc teamet och från kungsör ska vi vidare till karlskoga på race i helgen. och pappa och brorsan kommer och häjar på oss, ska bli skit kul, då får dom se vad jag gör när jag har kul.

nehe nu ska jag ta och packa lite till, hoppas på att tvättmaskinen är klar så jag har några kläder att bära på mig i helgen, har ju ingen lust att vara gridgirl :D

Krig är enkelt! byee

Kanske därför:D

Inte undra på att man är så trött ibland:D kollade till på klockan nu, 1:49 lite sent kanske.

jobbade en stund på kvällen idag (igår/tidigare) gik bra, fick sms av backen 20 min innan stängning som värkade akut hungrig så vi sparade två korvar åt han, som han klatt glufsade i sig. sen åkte jag en sväng till stan när jobbet var avklarat, men där hände det inte så mycket, stog några bilnördar i bennyboj men kände inte igen nån, som jag hade lust att snacka me, så jag åkte hem igen.

väkte bror och fick låna en film som han...fixat, den senaste fast and furious filmen, super bra tycker jag, men å andra sidan kräver ju jag inte så mycket, bara lite coola bil stunts och lite fräna bilar som används på rätt sätt:P
kollade frästen på Kenny begins i tisdags kväll, och den var fan super bra kan värkligen rekomendera den, hoppas de kommer fler.

nehe ska sova nu...hoppas jag

krig är enkelt.beyy!

dyrt

det vart en tur till norrköping igår kväll, var skit kul och mycket fräna bilar, senare närmare midnatt vart de race. ner till oljehamnen och försöka hitta p-plats och sen bra stå plats, såg ett antal race med fräna bilar och även mindre coola bilar :)

Men...

de är inte bara bensinen man får betala dyrt för när man åker iväg och har kul, utan också energi, vilket tog ut sig på jobbet idag, en väldigt jobbig dag där jag var riktigt trött, men bet ihop, tur att dom flästa var glada och trevliga idag :P

Lite uppmuntran är på sin plats nu tycker jag:

Fick ett roligt mail.

"Ett nytt virussom kallas "arbete" är i omlopp. Om du mottor någon form av "arbete" , antingen via e-post, vanlig post eller helt enkelt överlämnat från en arbetskamrat - ÖPPNA DET INTE! Viruset har cirkulerat på vår arbetsplats i månader och dom som har frestats att öppna "arbete" har märkt att deras sociala umgänge upphört och deras hjärna slutat fungera.

Om du träffar på "arbete" via e-post ska du för att utplåna viruset, skicka ett e-postmeddelande till din chef med innehållet " Jag har fått nog av din skit, jag har gått till puben."

"Arbete" kommer nu att automatiskt glömmas bort av din hjärna. Om du får "arbete" i pappersform, släng det helt enkelt i papperskorgen. Ta på dej din jacka och gå till närmsta pub med ett par vänner och beställ tre öl (eller whiskey). När du har gjort det här 14 gånger kommer du att märka att "arbete" inte längre har någon betydelse för dej och att Scooby doo är den bästa tecknade serien någonsin.

Sicka detta meddelande till alla i din adressbok. Om det inte finns någon i den adressboken, är jag rädd att "arbete" redan har tagit över ditt liv.

byee! 


Okej

de va längesen siste, but I´m back. jobbat oh varit på stcc race under tiden. Och handlat massa (för min del) nya kläder tack värdens snällaste helena som var smak råd, vilket behövdes :D 

STCC racet i falkenberg slutade med att hela teamet varmt välkomnar sommar uppehållet på 5 veckor, då (som föraren uttryckte sig) de börjar bli folkrace av de här. Sönder knuffad spoiler fram byttes till ny i andra racet fär vi fick svartflagg (betyder att domarna vill straffa oss) så vi fick drive thru straff, då ska bilen pasera genom depån en gång där det är hastighetsbegränsat, så då var de kört kan man säga.

har jobbat en del på macken med och det är som alltid lika roligt med alla underbara kolegor. fick lån me (som tur är) men större delan av den såg jag inte så länge, utan gav den till en snubbe i norrköping och jag fick en bil till denna gånen inte så fin och rolig men, den går och håller ihop, de en bil ska göra. har ialla fall en egen bil så jag kan åka/göra som jag vill nu.

Idag har jag jobbat, var xtra tidig på jobbet imorrse för att vara med när helena skulle öppna första gången, det gick jätte bra, tiden på jobbet var lite allment rörig,  jobbig och mycket att stå i hela tiden, men då går ju åandra sidan tiden lite fortare. kvällen har fortfarande inte avslöjat vad den kommer att bjuda på, norrköping och bilträff lr bara hemma och tråka sönder som vanlig.

byee!

RSS 2.0