börjar bli dålig

nästan så man känner sig sämst på att blogga, undrar varför? var ju bara 13 dagar sen de uppdaterades sist.

men ialla fall, student lr arbetslös, kalla mej vad ni vill, börjar nu åter hämta mej från förra helgen, men det finns lik förbannat inge att göra om dagarna nu för tiden utom att vänta på grejer som ska komma vilken dag som hälst till bilen, mätarhållare borde komma imorron så stog de i mailet ialla fall, sen kommer nog mätaren från realcar imorron me lr på torsdag.

har dessutom satt in pengar åt ett företag i ludvika som skickar en kolv till mej. sen är de bara sätta ihop skiten igen. gissa om jag är trött på att inte ha bil och behöva sitta här hemma. På torsdag händer det äntligen någe kul, på kväll åker jag med team huggare racing på race igen denna gång till knutstorp, vet inte exakt vart de ligger men det är säkert långt bort.

Nehe ska gå ut till min lilla stuga som jag förövrigt äntligen ska få hyreskontrakt på. den första juli blir jag äntligen vuxen=P

Stressiga tider

Nu har man igentligen inte tid att sitta framför den här burken men ibland måste man ha en paus från städningen. så jag passar på att skriva lite.

Det gick ganska bra att jobba ihelgen om man bort ser från att cashgard fick tog spel och vägrade spotta ut  en kontrollrämsa, då ringde jag chefen som sa "starta om datorn och prova igen" men nepp den ville bara inte. till råga på allt så räknade den fel i den andra kassan "lr vad felet nu va" fick en jätte mupp diff där.

Skolan är det knapt någon större idé att gå till för vi sitter bara av tiden och sen går hem får lite lappar typ en om dan, så vi har någe att göra men dom tar bara nån minut att fylla i. Idag  te.x var jag inne till skolan som vanligt vid 8.25 när vi börjar vi fick till baka provet i systemteknik och fick veta vilka poäng vi fått (hade ganska bra faktist) sen pratade vi massa skit och fick höra vad dom som va bakfulla hade gort igår och när dom listade ut hur dom kom hem. sen fick klassen dela på två tårtor som var mycket goda=P. slutade för dagen 9.20 idag och de känns som att lägga bensin pengar på att åka tolv mil för att äta lite tårta i skolan, då kan jag lika gärna köpa hem en stor fin god tårta om jag nu måste äta tårta.

storstädning pågår i min kåk om de skulle bli regn på lördag då jag tvivlar på att alla gäster vill stå ute då=P

måste fortsätta så de blir klart nån gång, hade gött. Hoppas ni kommer och tittar när jag blir "frisläppt" på lördag ca12,15 vid duveholms gymnasiet.

Nytt, Kalas och jobba

I lördags var jag och hämtade ett nytt slip stift som jag skulle ha när jag slipar i toppen med, och det funkade kan jag säga, de bara sprutade varma aluminium fliser. MEN efter lite nogran räkning med hjälp av mamsen så kom jag på att de finn nog inte tillräckligt med matrial att slipa bort för att få dom värdena jag vill ha i motorn, så nu väntar jag på att pappa ska komma hem och ring till sin kompis som bygde motorer åt honom när han åkte rally på 80-talet, hoppas han kan hjälpa mej.

I Onsdags var det storstädning i verkstaden på skolan, så då åkte stora högtyrckstvätten fram och jävlar va rent de blev, fast det var mycke vatten att raka undan, när vi var klara med det åkte jag till flen och försökte hitta något lämpligt i födelsedags presänt till Älins lilla Ebba som fyllde hela ett år den 3/6-09. hade fått uppgifter om att en boll låg på önskelistan men vilken typ av boll viste jag inte, badboll, fotboll gummiboll, plastboll, stor eller liten. Men som tur var, var helena med mej och kunde välja en bra passande boll, med motiv från filmen CAR´S på.

oj vad klockan tickar måste hinna duscha, äta och hitta kläder, för jag ska börja jobba om en timme. 
måste rusa hade gött så länge.  

RSS 2.0