Film time!

ska kolla på filmen Bolt! En tecknad disny film som handlar om hunden Bolt som är uppväxt i film branchen som filmstjärna. Han tror att hans superkrafter som han har i filem är på riktigt men han kommer stöta på problem när ham kommer ut i värkligheten.

Film check lista:

Film laddat klart: Check
Ljud: Check
Pringles burk: Check 
Dricka: Check

Fotstöd: Check
Skön stol: Check
MSN-Status: Upptagen

då ska vell allt vara klart


vilket liv man har va!

Ibland känns de som att jag inte äns har någe liv, igår kväll t,ex körde ja far och bror till malmabacken, sen åkte jag själv in till flen för att tvätta bilen. själv klart var de nästan fullt i hallen så jag gick i och tog en korv och väntade, väntade och väntade, tillslut åkte jag ett var i flen, dött på folk förstås (för utom på macken) en polisbil va typ de ända som fanns. till backa till macken och då va de bara två bilar kvar så jag köpte de jag skulle ha, och väntade på att min favo plats skulle bli ledig, dom andra har en arm i taket som slangen hänger i och när man ska tvätta ena sidan på bilen ligger slangen på taket och repar. och jag bara stog och väntade, och väntade, som tur va jobbade Mattias och helena så jag hade inte jätte tråkit, och helena övertalade mej att spola av hennes bil också.

Men tillslut fick jag köra in min och börja, klockan var kanske halv 8, då hade jag tillbringat de senaste 3 timmarna fram och tillbaka på macken, de kallar jag att vara utan ett liv, iallafall den kvällen, men när jag nästan var klar så ringde far och tyckte jag skulle hämta dom för bror tyckte inte de va så kul. Jag sa ifrån mej att tvätta helenas lilla golf och drog i väg till malmköping, nästan inne i köpingen fick ja sms från en kille jag drog upp ur diket när förra snön kommit, vi hade tydligen mötits på 90-sträckan och han va på väg till flen, jag sa att jag bara ska vara taxi en stund sen åka efter honom.
Vi träffades på BP´s parkeringen och så tog vi min bil och åkte runt me lite. Kl. 11 hade vi mötit polis bilen 2 gånger på typ en halv timme så då drog i te backa hem igen, 

Ibland undrar man fan lite va man har för liv när man bara flyter runt och inte gör någe. 
Ha en bra dag så ses vi när vi ses   

Skolan

Sitter och väntar på att tråkiga religonen ska börja nån gång så man kan åka hem sen, är så jäkla trått men vet inte varför. vart kanske lite för set igår kväll framför datorn. Religons lektonerna är sånna lektioner som jag skulle klara mej precis lika bvra utan, för de är ju någe jag inte behöver veta så mycket av för att kunna byta och smörja bromsar :P
de räcker me att gå till mat salen här i skolan så är de som att resa jorden runt på 5 minuter.

Ha en bra dag så ses vi när vi ses

längesen sist

Jag vet att de av länge sen ja skrev någe, men de har varit lite att göra me, den 10/2 åkte ja te norge för att jobba me norska vm-rallyt, jag och gert andersson åkte ikring me en våg för att väga bilarna så dom inte är för lätta, de är kul som fan och jobba me vågen för man kommer så nära förarna=) på lörda kvällen var de rally fest i lillehammer och vi bodde i hamar (några mil söder ut från lillehammer) den norska killen som körde bilen och kärran me vågen åt oss åkte till lillehammer för att vara me på festen, och de slutade me av me körlappen i 5 år, när polisen klockade honom på 166km/h och alkohol på de=)

sen har jag vart på praktiken hela veckan bara för att de är sportlov då tycker ja de är roligare där än att va hemma,
igår kväll jobbade jag och de lilla livet Helena sen när vi hade stängt åkte vi upp till Mattias på efterfest där dom andra redan var på plats. och idag årkar jag inte mycket mer än att sitta här framför burken och invänta rapporter från gårdagens sällskap=) Alltid lika kul att höra hur de gick "sen". änsålänge är de bara Helena som skrivit sms, ja får vell se efter om dom andra är vakna än, de har ja svårt att tro ;)

It´s Alive!!!

har nyss kommit in för att värma mina stackarns fingrar, jag har nämligen provkört lila radio bilen som jag meckat med hela veckan, och dubbat däck till och allt, men nu går den, och som den går dra åt helvete vilken fart och däcken värkar bra. får se om jag årkar gå ner och ploga en bana på sjön lr om ja ska dra i gång golfen och köra upp ett spår me den?

 

Vilken lycka!

I söndags var jag och mamma ner på sjön och borrade i isen för att se hur tjock den var, och till min lycka var den +20cm, de räcker för att man ska kunna köra me bil på sjön, men stora problemet är att jag har ingen bil som är klar för de, den som har isdäck går som en kråcka och den som går har inga isdäck, så både besviken men samtidigt glad, gick jag hem. då kom jag på att jag har ju radio bilar som man kanske kan få fart på, så jag rotade fram dom, stog på vinden i logen, efter lite putsande och uppsmörning var de säng dags, jag skaffade häft stift och limm till däcken i måndags för att fylla på me fler racer dubb, sist kommer ja i håg att de som fanns var för lite.

vid 7 taget på kvällen när datorn inte va ledig tog jag me mej bilen ut och skulle göra start försök 1. riggade upp bilen på sin start låda och kopplade lådan till bilbatteriet, och testade, de gick lite tungt men snurrade runt men inge liv i den lilla, droppade bränsle i förgasaren (metanol) och testade igen, då nös den faxtist till lite och jag vart helt lyrisk men försökte lungna mej=) droppade lite metanol rakt i cylindern och testade igen då startade den nästan direkt. Väldigt förvånad viste jag först inte vad som hände men fattade snart=) Vilket underbart ljud de är i dom max varvet är på ca.20 000 rpm=)
men de vart tuver inge åka av för instälningarna på förknasaren är lite illa stälda, men den lever i alla fall.


RSS 2.0