tiden

tiden bara rinner iväg känns de som, men samtidigt har jag väldigt kul på den tiden.har varit på några testrace med huggare som har funkat bra, itorsdags va vi i karlskoga där vi hade hjälp av Opel Team Sweden och då testade vi mycket och med olika setuper. Helgen tillbringade jag större delan av i kungsör då vi meckade och förberedde inför helgen som kommer då det är STCC - Prämier på Mantorp park, och dit ska jag förstårs med =P.

Här hemma i det egna garaget börjar de nu hända grejer nu igen, då jag hade fått fel kolvring till ena kolven så tog de stopp ochsen när jag fått rätt, lånade jag hem för små kolvringstänger....Men igår, äntligen hade jag rätt på allt =P nu är de bara fästen och diverse skruvar på utsidan kvar, innan jag ska sätta dit växellådan och lyfta ner motorn. först fill jag tvätta motorrummet på bilen när motorn nu är ur vägen så idag hoppas jag att den nya högtryckstvätten kommer, beställde från expert iflen, men jag har stora förväntningar, då det skulle vara massa tillbehör med till den. ska bli kul och se vad man kan ha dom till. Nu verkar de som att de regnar också, hoppas nån man känner åker genom flen sen så jag får skus till pappas jobb där bilen står.

Ha en bra dag, jag ska göra vad jag kan iallafall, går ju faktist i skolan förtfarande.

Trött

de va längesen jag var så här trött, påsk lovet och veckan som varit har varit två riktigt jobbig veckor då jag jobbade hela påsk lovet. men samtidigt fick blande den bästa födelsedags presenten jag fått, Huggare racing ringde, och nu är jag gästmekaniker i det teamet. Det har varit långa dagar med dom och mycke nytt. I måndags var jag till kungsör och träffade nästan hela teamet och i onsdags var vi till mantorp park då Viktor (förare) körde test.

Har lärt mej mycket om bilen nu på kort tid och de är mycke kvar, men fan så roligt och intresant. Ska med till kalskoga motorstadium på torsdag om jag får för lärarna i skolan, för då ska Opel Team Swedan vara med och hjälpa oss med bilen så den blir så bra som möjligt när viktor kör.

Min motor vart jätte fin när pappa målade den och nu har jag satt dit vev axeln, och dör har de stannat lite för jag har ingen våg så jag kan balansera kolvarna och stakarna innan jag sätter i dom, ska leta reda på oljetrycks givaren jag hittade på skroten som är till en mätartavla så jag kan se vad motorn har för oljetryck då jag ska höjja de lite.

hoppas jag få mer tid att föra lite dag bok om både mitt motor bygge som jag sa när jag började me den, och även tiden hos Huggare Racing. 

God natt min vänner. 

Hej igen!

Om ni nu är nåra som fortfarande läser min blogg, så har de hänt lite sen sista jag skrev =P

inte konstigt tycker ni, de va ja fan 100 år sen sist.

pappa fick för sig att hjälpa mej med motorn idag och tog färgburkarna me motorfärg och åkte ner till sitt jobb och  målar för till fället det som skall vara rött =P Tack för hjälpen!

Påsklov är de också men de märks knapt...har inte fått så mycket gort här hemma ändå, kan kanske bero på att jag har jobbat på macken sedan i lördags. Men de är ju tur att det är kul på det stället. det är sällan man har tråkit där oavsätt kunder och vem man jobbar med.

I veckan ringde det ett 08- nummer på min telefon, som vanligt tror man ju de är nån försäljare efter som  jag inte känner nån i stockholm som ringer till mej, men de va de inte seru. utan de va från bilproffs. det var dit jag skickade min ansökan om att få vara gästmekaniker i nått motorsport team, men jag hade nästan gett upp hoppet om en plats för jag trodde dom som vart uttagna skulle vara med på elmia mässan som är nu i helgen, och inte hört någe.
men de va bara några killar som ska vara på mässan. Gubben som ringde mej tyckte jag va väldigt intresant, av de han hade läst i min ansökan, men berättade att dom teamen jag hade valt som alternativ, var de så långt till från där jag bor.

dom brukar försöka välja team som är lite nära på kartan, för att de ska vara lätt att vara med i garaget och sånna saker.
Så jag vart rekomenderad ett STCC team som är privat ägt och heter Huggare Racing, och jag är ju bara glad jag får vara med nån stans, och STCC är ju åndå rätt så stor cirkus.

Och idag ringde självaste team chéfen Håkan Huggare till mej och vi pratade lite om mej, och deras verksamhet. och till slut kom vi fram till när jag hittat en inhoppar för mej på macken på måndag, tar jag gps:en och åker mot Köping, då jag ska träffa teamet och vara med en dag i garaget. Och de är bland de bästa födelsedags presenter jag fått =P

RSS 2.0