svårt

ibland är de välldigt svårt att komma på en rubrik till vad man tänker skriva:D

helgen i karlskoga var rolig, men inte särskilt framgångs rik för teamet. första racet gick åt skogen redan i första böj där det vart många bilar på samma ställe, så viktor fick åka på escape road:en och vart ganska efter, men femma i klassen så lite pinnar vart de. Där i mot såg bilen ut som hej kom och hjälp mej och ratten stog sätt, så när racet var klart tog vi bilen ur park farme där den igentligen ska stå en viss tid så ingen kan röra den, men är den mycket jobb får man tydligen flytta den och börja mecka. 

Så fram med blåa vävtejpen och lappa ihop högra delen av fronten och lyset. Nedre fästet till stötdämparen hade spruckit och kränghämmar staget var krokit, men vi han. Pappa som var där och tittade var väldigt imponerad av att vi han så de känndes jätte bra.

Andera racet gik betydligt bättre inga närkontakter med andra bilar. men därimot gorde viktor själv bort sig när han bromsade på sig och missade en kurva och vvart av med sin tredje plats vilket var synd. 

Under helgen var jag också inbjuden till Bilteknik teamet som kör porche och har sitt fäste i flen där dom bygger ny verkstad. Jag har varit och pratat med dom några gånger och sökt jobb där, så i helgen var jag och kollade in deras team och häslade på några meckar. Ska bli kul och se om de blir någe i de teamet.

För mer tävlings rapport kolla på www.huggare.nu där kommer det förhopnings vis finnas filmer i från sponsor körning med vip bilen, där hela teamet och några sponsorer fick åka med på banan:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0