mycket har hänt

Mycket har hänt sen jag skrev sist. Motorbygget är på slut tampen och de har varit kaffe provning hos Älin och Ebba, STCC race i helgen = spännande.

Min motor är snart klar tro det lr ej men den är inte mycket kvar tvätta v-lådan, lista ut vad som saknas på utsidan och vart dom är och ska sitta, och de jobbigaste skystera ventilspelet på toppen, de är så jävla trågit. och tar tid=(
men sen ska motorn i, måste göra ett komp prov och se så det inte är för mycket tryck, då kan de bli traser igen.

Det var STCC Prämier på mantorp i helgen, vilket var skit kul, vart hämtad i katrineholm på torsdags kvällen, vi fick lite kläder när vi kom fram, sen var de säng dags. vi såv till 9 typ sen var de dags att sätta igång, Jimmy hade lite växellåds lektion med mej om Kim så vi kan dreva om lådan när jimmy inte kan vara med nästa gång det är race. 16.45 var det rollout som de kalls på 15min så man fick känna lite på bilen och se så allt funkade. sen gorde vi en setup och lite så pyssel. Uppstigning 07:00 ficksade det sista på bilen sen var de test så vi provade setupen som var till kvalet senare på dagen, mitt på dagen var första heatet, innan dess hade vi minskat ner cambervinklarna på hjulen lute så däcken skule hålla alla 14 varv. det vart en tredje plats i klassen för viktor av sex startande bilar. lika så i heat två, så lite pomac fick han spruta. men han var inte riktigt nöjd en då, men de protesterade rästen på, de är ju ny bil och allt så de är klart de är lite svårt att hänga med då, sa vi.

ska jobba i helgen som kommer, stägning, ska bli kul var ett tag sen.

Hade bra så länge.

Kommentarer
Postat av: ÄLIN

Då undrar man ju ändå om det var alkoholintaget lr bikiniproblemen som du kommenterade ;)

2009-05-17 @ 13:39:10
URL: http://kattenmusentiotusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0